Am postat în secțiunea EXAMENE - Admitere clasa a V-a repartizarea pe săli a candidaților la concursul de selecție clasa a V-a 2020. 

Vă rugăm comunicați copiilor numărul sălii în care sunt repartizați și numărul de ordine din listă.

 

PROGRAM 27.06.2020

Intrarea candidaților

7:30 – 9:00 prin Bulevardul Timișoara

Instruirea candidaților

9:00 – 9:30

Proba de Limba română

9:30 – 10:20

Predare lucrări limba română și pauză

10:20 – 11:00

Proba de matematică

11:00 – 11:50

 

 

PRECIZĂRI

 

· Toți candidații vor intra prin Bd. Timișoara respectând regulile de distanțare fizică. După ora 9:00 nu mai este permis accesul candidaților în unitatea școlară.

· Părinților nu le este permis accesul în curtea școlii.

· Candidații vor avea asupra lor carnetul cu poză vizat la zi/pașaport/certificat de naștere în original (unul dintre cele 3 documente).

· În pauză este permis elevilor să meargă la toaletă și să mănânce (în condiții de strictă igienă). Se recomandă să aibă sticlă cu apă și cât mai puține bagaje. Pe toată durata concursului nu este permisă utilizarea telefonului mobil.

· În condițiile în care părintele decide pentru copilul său să utilizeze masca personală, acest lucru este permis. Se recomandă tuturor candidaților să aibă o mască de rezervă.

· Candidații care susțin concursul în sălile 1-15 vor părăsi școala prin Bd. Timișoara iar cei care susțin concursul în sălile 16 (Lab. Biologie) – 29 (Lab. Lb. Moderne) vor părăsi școala prin Aleea Pravăț. Vă rugăm să fiți prezenți în locurile indicate pentru preluarea copiilor.