Începând cu data de 27.04.2020 înscrierile pentru concursul de selecție clasa a V-a 2020-2021 se vor face doar on-line. Termenul limită pentru depunerea acestora este 29.05.2020. Cererile care au fost deja depuse la secretariatul școlii rămân valabile.

Cererea de înscriere este disponibilă pe site-ul liceului în secțiunea EXAMENE - Admitere clasa a V-a.

Cererea se descarcă, se completează electronic, se salvează și se trimite la adresa de e-mail inscrieri.moisil@gmail.com 

Nu sunt necesare alte documente pentru înscrierea la concurs.

Pentru confirmarea înscrierii, verificați în data de 05.06.2020 site-ul liceului unde, în secțiunea EXAMENE - Admitere clasa a V-a, va fi publicată lista tuturor candidaților înscriși. Eventualele erori se vor semnala la aceeași adresă de e-mail la care s-a făcut înscrierea, până la data de 10.06.2020.

Metodologia, tematica și bibliografia de concurs rămân neschimbate. Calendarul va suferi modificări, în funcție de programarea examenelor naționale, modificări care vor fi publicate odată cu publicarea datei de concurs. 

Data concursului va fi anunțată în cel mai scurt timp după publicarea oficială a calendarului examenelor naționale și în funcție de precizările legate de asigurarea distanțării sociale.