Echipa Destination: Happiness! din România, deși la început de drum, a încheiat cu succes modulul 1 desfășurat la Colegiul Național Grigore Moisil. Elevii au participat la atelierele susținute de doamnele profesor Iulia Perju și Aura Andrici în perioada 25 ianuarie - 22 februarie 2020.

 

Cuvintele care caracterizează atelierele la care au participat cei implicați în proiect sunt: profesionalism,  seriozitate,  dedicare, atmosfera destinsă, cunoaștere, implicare, creativitate, prietenie, fericire! Munca întregii echipe a dat roade, produsele rezultate în urma acestui modul constând în elaborarea unor definiții ale fericirii, realizarea unui chestionar cu privire la atmosfera din școală, fericirea surprinsă într-un panou fotografic, rețetele a fericirii.

 

Elevii s-au arătat entuziasmați de activitățile interactive și jocurile  la care au participat, de tematica activităților, lucrând atât individual, dar colaborând foarte bine și în echipe și apreciind feedback-ul profesorilor și ale colegilor. Nu în ultimul rând, s-a creat o legătură strânsă de prietenie, de cobalorare și sprijin.

 

În așteptarea modulului 2, care va fi susținut de doamnele profesor Cristina Moldoveanu și Anca Purcari, echipa DeHa România pune în aplicare ceea ce a învățat în primul modul:  Să găsească Fericirea în orice lucru pentru a fi cu adevărat Fericiți!

 

https://www.youtube.com/watch?v=N5SeMe6RqgM&feature=youtu.be