În perioada 21-25 martie 2022, elevii și profesorii Colegiului Național „Grigore Moisil” implicați în proiectul Erasmus+ Destination: Happiness! au participat la mobilitatea virtuală găzduită de partenerii din Polonia.
În prima zi elevii au avut ocazia să restabilească legături formate în mobilitățile anterioare și să se cunoască mai bine prin intermediul prezentărilor interactive și al jocurilor de echipă.
Pe parcursul săptămânii, gazdele au oferit participanților tururi virtuale ale principalelor atracții ale orașului Lublin, au organizat ateliere de mindfulness și de gestionare a stresului, provocări artistice pe teme legate de sustenabilitate și ecologie.
Punctul culminant al întâlnirii a constat într-o sesiune de dezbateri pe formatul ședințelor Parlamentului European al Tinerilor, activitate pregătită în cadrul echipelor transnaționale pe parcursul întregii săptămâni. Grupele au reflectat asupra impactului comportamentelor individuale asupra schimbărilor climatice și au căutat soluții pentru adoptarea unui stil de viață mai prietenos cu natura.
Ne bucurăm că am avut ocazia să ne reîntâlnim partenerii, să împărtășim experiențe noi și să învățăm împreună. Așteptăm următoarea revedere!
https://twinspace.etwinning.net/100245/pages/page/2301664​​​​​​​