A doua întâlnire transnaÈ›ională a proiectului ML&SC a avut loc în Ungaria, la Felsönyék, în perioada 4 -7 mai 2016. Agenda întâlnirii a cuprins: discuÈ›ii legate de managementul proiectului È™i un atelier de lucru. În cadrul primei secÈ›iuni au avut loc prezentări ale activităților de diseminare realizate, analize ale calității produselor È™i ale modului în care s-au realizat indicatorii asumaÈ›i anterior, precum È™i evaluării ale calității comunicării dintre parteneri È™i a documentelor predate. SecÈ›iunea dedicată atelierului de lucru a  presupus analizarea produselor realizate de fiecare echipă în parte È™i oferirea de feedback partenerilor străini, astfel încât, în final, să se ajungă la o armonizare a tuturor materialelor din cadrul proiectului.

            ParticipanÈ›ii la  această întâlnire transnaÈ›ională s-au întâlnit cu primarul localității Felsönyék È™i cu alÈ›i reprezentanÈ›i ai comunității locale. De asemenea, ei a avut posibilitatea de a descoperi specificul cultural al È›inutului, în cadrul unui spectacol realizat cu implicarea întregii comunități locale, dar È™i de a vizita  zona lacului Balaton.

            Echipa de proiect a decis ca următoarea întâlnire transnaÈ›ională să aibă loc la Maribor, Slovenia, în perioada 30 august - 2 septembrie 2016.