A doua întâlnire transnațională a proiectului ML&SC a avut loc în Ungaria, la Felsönyék, în perioada 4 -7 mai 2016. Agenda întâlnirii a cuprins: discuții legate de managementul proiectului și un atelier de lucru. În cadrul primei secțiuni au avut loc prezentări ale activităților de diseminare realizate, analize ale calității produselor și ale modului în care s-au realizat indicatorii asumați anterior, precum și evaluării ale calității comunicării dintre parteneri și a documentelor predate. Secțiunea dedicată atelierului de lucru a  presupus analizarea produselor realizate de fiecare echipă în parte și oferirea de feedback partenerilor străini, astfel încât, în final, să se ajungă la o armonizare a tuturor materialelor din cadrul proiectului.

            Participanții la  această întâlnire transnațională s-au întâlnit cu primarul localității Felsönyék și cu alți reprezentanți ai comunității locale. De asemenea, ei a avut posibilitatea de a descoperi specificul cultural al ținutului, în cadrul unui spectacol realizat cu implicarea întregii comunități locale, dar și de a vizita  zona lacului Balaton.

            Echipa de proiect a decis ca următoarea întâlnire transnațională să aibă loc la Maribor, Slovenia, în perioada 30 august - 2 septembrie 2016.